Badrumsrenovering Bromma

Vi skapar personliga badrum | 076-049 50 56

Om oss

Vi är verksamma i hela Storstockholm och vårt huvudfokus ligger på att utföra alla de projekt vi åtar oss med stort engagemang och att utföra genuint hantverk. Du ska kunna förvänta dig bästa möjliga kvalitet och alla våra egna snickare, samt eventuella underentreprenörer, är behöriga inom sitt yrke och arbetar enligt Boverkets regler och förstås våra egna kvalitets- och miljöpolicyer.

Vi vet att det kan vara svårt att hitta hantverkare som man kommer bra överens med och som det går att lita på. Därför har vi tagit fasta på att vara en partner som du lätt kan kommunicera med, som är klar och tydlig med kommunikation och prissättning och som dessutom erbjuder totalentreprenad. På så sätt slipper du ägna tid och energi åt att jaga rätt på olika yrkesgrupper för att få ett projekt genomfört. Vi tar hand om administrationen och projektledningen åt dig.

Innan vi påbörjar ett projekt skriver vi ett ordentligt avtal där priser, garantier, jobbets omfattning och tidsberäkning ingår. Givetvis har vi F-skattebevis så att du kan utnyttja statens ROT-avdrag och självklart också de ansvarsförsäkringar som krävs så att du vet att både ditt projekt och våra anställda är i trygga händer.

Diplom

 

Våra badrumsrenoveringar utförs efter konstens alla regler!