Badrumsrenovering

Det finns mycket man kan göra med ett badrum. Från enkla utbyten av badrumsporslin och badrumsmöbler till fullständig rivning av de existerande golven och väggarna för att byta ut samtliga skikt. Det beror helt på vad du behöver.

Om ditt badrum är äldre rekommenderar vi en helrenovering eftersom det kan finnas förslitningar och sprickor bakom kakel eller våtrumstapet som man inte ser med blotta ögat. De skyddande skikten under har begränsad livslängd och behöver bytas ut med jämna mellanrum för att man ska vara säker på att få fullständigt fuktskydd.

Vi kommer gärna ut och tittar på ditt badrum för att ge dig förslag på vad vi tror behövs och hur man kan genomföra detta.

Sen handlar det förstås om personlig smak. Det finns otroligt mycket olika material, färger, armaturer, badrumsmöbler och porslinsvaror att välja mellan. Vi hjälper dig att hitta en stil som passar ditt hem och din smak så att du får det badrum du drömmer om!

Tjäna pengar på en badrumsrenovering i Bromma

Har man sitt boende i Stockholm eller i någon av de närliggande förorterna som exempelvis Bromma så har man goda chanser att göra en god vinst den dagen man beslutar sig för att sälja. I dagsläget är det nämligen så att det – dagligen – flyttar in ungefär två stycken busslaster med människor som vill bosätta sig i staden och då de befintliga bostäderna inte alls matcher det stora antalet – ja, då blir priserna därefter också.

Som lägenhetsinnehavare i Bromma sitter man alltså på en potentiell guldgruva, en guldgruva som dock kan bli ännu större då det finns vissa tips som ytterligare kan öka värdet. Här handlar det om att renovera och göra fint inför en försäljning och då speciellt tre stycken rum visat sig vara av extra stort intresse för spekulanter så fokuserar vi på dessa. Då det handlar om spekulanters behov så är det nämligen badrum, sovrum och kök som är allra viktigast och som säljare gäller det här att i första hand se till att just dessa är så pass fräscha och inbjudande som möjligt. Att i en lägenhet i Bromma – inför en försäljning – passa på att genomföra en badrumsrenovering kan alltså vara det som gör affären så bra som bara möjligt och det avgörande draget för att maximera sin vinst. Sett till detta så ska man alltså se kostanden för denna badrumsrenovering i Bromma som en slags investering och inte som en utgift och vi kan här ge ett litet exempel på hur detta kan löna sig.

Badrumsrenovering bromma lyxigt badrum

Hur en badrumsrenovering kan löna sig

Vi säger att det finns en lägenhet i Bromma där ägaren beslutar sig för att genomföra en badrumsrenovering. Ägaren i fråga ska av okänd anledning flytta till en annan ort och alltså lämna Stockholm helt. Redan här har han ett bra läge då det nya boendet definitivt – oavsett ort – kommer att bli lägre än vad vinsten från försäljningen av lägenheten i kommer att bli. Ägaren vill dock – naturligtvis – få ut så mycket som möjligt och han anlitar därför ett företag för en badrumsrenovering.

Värdet på lägenheten i Bromma var innan denna badrumsrenovering värderad till 2 miljoner och kostnaden för jobbet slutade på 50 000 kronor. Ett vanligt standardjobb för en badrumsrenovering där kakel byttes ut, där man bytte ut dusch mot badkar och där samtliga skåp byttes mot nya. Ägaren använde sig dessutom av sitt rot-avdrag och kom på så sätt ytterligare lite billigare undan för denna badrumsrenovering i Bromma och han kontaktar en mäklare som lägger ut den för försäljning. Priset nu – efter badrumsrenovering samt lite vanligt fix i form av målning – uppgår till 2.5 miljoner och detta priset är också det han slutligen får.

Ägaren till lägenheten i Bromma har alltså här tjänat 450 000 kronor på att genomföra denna badrumsrenovering och detta exempel är definitivt inte unikt. Det är så här bostadsmarknaden i Stockholm ser ut och så länge detta pågår – ja, då är det bara att passa på som ägare till en lägenhet. Det gäller att smida så länge järnet är varmt.

Badrumsrenovering Bromma tätskikt

Våra badrumsrenoveringar utförs av certifierade experter