Badrumsrenovering Bromma

Vi skapar personliga badrum | 076-049 50 56

Badrum i alla storlekar

Oavsett vilken yta du har till förfogande i ditt badrum så kan vi hjälpa dig att få ut maximal effekt - både rent estetiskt och rent funktionellt. Vi har erfarenhet av badrumsrenoveringar på 3 kvm och likväl så har vi renoverat större badrum med ytor upp till 16 kvm. Ytan är inte avgörande - det är planeringen innan som är det.

Det krävs alltid en genomgående och grundlig planering där du som kund förklarar vad du vill ha, hur det ska se ut samt vilka övriga önskemål som finns. Vi lyssnar in och diskuterar hur en eventuell lösning skulle kunna se ut. Vi väger för- och nackdelar, vi kollar ritningar och vi planerar in i minsta detalj för att optimera just ditt badrum och den yta du har till förfogande. Att vi har både designers och hantverkare som anställda gör att både planering och arbetet blir effektivt och prisvärt.

Vi arbetar alltid för att det ska vara så enkelt som möjligt för våra kunder. Du förklarar dina önskemål och vi ser till att dessa blir uppfyllda. Det går att göra väldigt mycket av endast 3 kvadratmeter och det går att få ett väldigt vackert och funktionellt badrum med den ytan till förfogande. Planerar man, har kunskap, fantasi och erfarenhet så är allting möjligt. Vi visar gärna upp bilder på vad vi gjort och vid vilka projekt vi varit anlitade så att du kan se vad som är möjligt. Kontakta oss redan idag så kan vi gemensamt se över vilken lösning som passar dig och ditt badrum.

Tveka inte att höra av dig  till oss om du har några frågor. Vi kan även hjälpa till med referenser till tidigare kunder. 

 

Våra badrumsrenoveringar utförs efter konstens alla regler!